top of page
Buscar
  • Foto del escritorMIQUEL ÀNGEL LLOMPART AMELLER

Any nou,... vida nova???


Avui, després de mooolts mesos sense escriure-vos, he decidit acomiadar amb vosaltres el 2022, bàsicament per agrair-vos la vostra confiança, la vostra bona actitud i la vostra força de voluntat per fer de l'expressió que encapçala aquesta entrada una realitat. Sovint la gent aprofita el final d'any o el començament del nou per proposar-se nous objectius, noves fites, revisar què ha funcionat en l'anterior i què no, quines coses podem/volem millorar i quines donam per perdudes o impossibles, la famosa llista de desitjos o de bons propòsits per any nou.


No dic que estigui malament fer aquesta anàlisi del que ha suposat per a cada un el 2022 en aquest cas per tal d'enfocar-se en el 2023, però sovint em trob a consulta molta gent que repensa massa la seva vida, i que sovint es queda en pensar i pensar i, al cap i a la fi,mentre pensa, no VIU. I ho dic jo que reconec que m'agrada un cert grau de planificació, però cal deixar lloc a la creativitat, a la impulsivitat, a la incertesa i a la improvisació, deixar-se sorprendre de tant en tant per la vida, pels amics, per una experiència nova o un nou aprenentatge. Enguany vull aprofitar aquestes línies per enviar-vos una senzilla proposta o idea PENSAR MENYS I VIURE MÉS!!


No ens endurem diners a la tomba, ni propietats, ni béns així doncs potser el camí és enriquir-se d'experiències, sense por a travelar i amb coratge per tornar-nos a aixecar un pic i un altre amb un nou aprenentatge. Que res no ens aturi de descobrir aquesta nova vida dinàmica i canviant, aquest nou JO que va madurant com a persona i professional, anar descobrint els amics que ens envolten en tots els seus aspectes.


Així doncs, gràcies a tots i totes els que encara confieu en mi i en la meva manera de fer feina, d'acompanyar-vos en els vostres reptes i dificultats que us trobeu al camí, vosaltres també em feis créixer i voler ser millor professional i millor persona, així que MOLTES GRÀCIES DE TOT COR!


Ens veim l'any 2023 amb més ganes i més forces per canviar el món, canviant nosaltres mateixos!



46 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page